Annonser og Kurs

DSC_7749

Bli steinerpedagog! www.rshoyskolen.no
Rudolf Steinerhøyskolen har over de siste årene utviklet et omfattende program for etter- og videreutdanning for steinerpedagoger.

 

 

 

Kurs i foreldrearbeid

I samarbeid med Steinerskoleforbundet tilbyr Steinerskolenes foreldreforbund kurs for lærere og foreldre i samarbeid skole/hjem.

Kurset er tredelt: Første kurs er for lærere, andre kurs er for foreldre og tredje kurs er et dialogmøte mellom foreldre og lærere. Målet med kurset er å styrke skolens og foreldrenes bevissthet på betydningen av godt samarbeid. Kurset tar for seg spørsmål knyttet til roller og forventninger, betydningen av å skape en åpen og trygg kultur og viktigheten av godt samarbeid for barnas psykososiale miljø på skolen.

 

Godi Keller har nå kommet ut med en liten kåserisamling under tittelen ”Tvil i fred”.

Vel, ’kommet ut’ er å ta i, for du vil nok ikke finne boken i bokhandelen. Han selger den ganske enkelt selv og resten selges av tiendeklassinger som dermed får litt ekstrainntekt til klasseturen. Boken inneholder 32 kåserier, en bruksanvisning, lister over hvilke lidelser du kan kurere med hvilken historie samt en rekke dypsindige illustrasjoner, bl.a. et nakenbilde av forfatteren. Vi kan med andre ord ikke komme på en eneste grunn til at denne boken ikke skulle være noe for deg, dine slektninger (i dåps-, bryllups- eller skilsmissegave) eller dine venner (i bursdagsgave).

Du kan få mesterverket for kr. 200.- hvis du sender meg din adresse og et lite hint om hvor mange du vil ha.

Er du interessert i økologisk mat?

Grønn Gourmet kursleder Camilla Wilse holder matkurs om “Matglede i hverdagen”. Kurs holdes kontinuerlig og skreddsersys dine ønsker. Hun holder også fordrag på foreldremøter og barnehager. Mer info på: www.terramagica.no, eller kontakt: terramagica@wilse.noгорячая линия по защите прав потребителейконфискат харьков