Kurs

Kurs i foreldrearbeid

I samarbeid med Steinerskoleforbundet tilbyr Steinerskolenes foreldreforbund kurs for lærere og foreldre i samarbeid skole/hjem.

Kurset er tredelt: Første kurs er for lærere, andre kurs er for foreldre og tredje kurs er et dialogmøte mellom foreldre og lærere. Målet med kurset er å styrke skolens og foreldrenes bevissthet på betydningen av godt samarbeid. Kurset tar for seg spørsmål knyttet til roller og forventninger, betydningen av å skape en åpen og trygg kultur og viktigheten av godt samarbeid for barnas psykososiale miljø på skolen.

Er du interessert i økologisk mat?

Grønn Gourmet kursleder Camilla Wilse holder matkurs om «Matglede i hverdagen». Kurs holdes kontinuerlig og skreddsersys dine ønsker. Hun holder også fordrag på foreldremøter og barnehager. Mer info på: www.terramagica.no, eller kontakt: terramagica@wilse.no.

Ny mulighet for lønnsom dugnad

Skal dere ha dugnad til klassen i 2018 finns det en rekke mulige produkter som kan gi god fortjeneste. Vi har fått tips om bambus sokker fra Bambusa som er et miljøvennlig produkt av god kvalitet. Emballasje er miljøvennlig og fri for plast. Sokkene selges i over 350 helsekostbutikker i Skandinavia og skoleklasser tilbys å kjøpe inn disse for 100kr / pakke.

Bambusa sokker

De selges for 200kr, dvs 100% fortjeneste, og samme pris som i butikk. Ankelsokkene er svært populære blandt skoleungdommer. Fordelen med Bambusa er at skoleklassen ikke trenger betale før varen er solgt og både frakt og retur er gratis.

Dugnad kan bestilles på www.bambusa.no

горячая линия по защите прав потребителейконфискат харьков